Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Η Be-Live αρωγός της ημέρας εθελοντικής δράσης που διοργάνωσε το ΟΕΕ

Mε μεγάλη χαρά, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Be-Live συμμετείχε στην ημέρα εθελοντικής δράσης που διοργάνωσε την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ), με τη στήριξη πολιτών, επιχειρήσεων και φορέων από κάθε άκρη της χώρας, προσφέροντας 300 ατομικά αντισηπτικά για τους άπορους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Φόρμα Εγγραφής
kalogirou

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκαν εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, ενώ συγκεντρώθηκαν προϊόντα ατομικής προστασίας, από πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις, για το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τις κατά τόπους Μητροπόλεις.

TVE 8597 002

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Be-Live στην ημέρα εθελοντικής δράσης του ΟΕΕ, ο συνιδρυτής του ΜΚΟ και Αντιπρόεδρος του νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ», κ. Βασίλης Κελλάρης δήλωσε:

«Tέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο ΟΕΕ για τη διοργάνωση της σημερινής δράσης. Στην Be-Live είμαστε πολύ ευτυχείς όταν συμμετέχουμε σε ενέργειες, όπως η σημερινή, που ευνοούν το κοινωνικό σύνολο και θέτουν την προσφορά στον συνάνθρωπο στο επίκεντρό τους. Ανάλογες προσπάθειες πρέπει να ενθαρρύνονται από όλους μας και οι άνθρωποι της Be-Live υποσχόμαστε να δίνουμε πάντα το ‘παρών’, όπου υπάρχει ανάγκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πανελλαδικά  συγκεντρώθηκαν και θα διατεθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο και στις κατά τόπους Μητροπόλεις:

  • 25.400 μάσκες
  • 2.684 μπουκάλια αντισηπτικού υγρού
  • 4.200 γάντια μιας χρήσης
  • 840 πακέτα αντισηπτικά μαντηλάκια

TVE 8532 002

Επίσης, συλλέχθηκαν πάνω από 120 φιάλες αίματος, οι οποίες διατέθηκαν στα νοσοκομεία της χώρας και – σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ – όσοι πολίτες το επιθυμούσαν, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Δείτε το πρώτο παιδί που γεννήθηκε από την Be-Live!

Bookmark and Share

userBannerNew

userBanner201901

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts