Κλινική «Ευαγγελίστρια»: Νοσηλεία και φροντίδα με σεβασμό στον άνθρωπο

Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 10:23

Ολιστικές ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες βασισμένες στις αρχές της γηριατρικής.

Η Κλινική «Ευαγγελίστρια» αποτελεί μια σύγχρονη Παθολογική Κλινική με ειδίκευση στα χρόνια, βαριά περιστατικά (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, καρδιολογικές παθήσεις, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρτηριοσκληρυντικές εγκεφαλοπάθειες, παθήσεις που σχετίζονται με άνοια, Alzheimer, νόσο Parkinson κ.ά.), η οποία προσφέρει ολιστικές ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες βασισμένες στις αρχές της γηριατρικής.

Η αδιάλειπτη λειτουργία της για 70 χρόνια στο χώρο της υγείας και η απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας και τεχνογνωσίας επί 5 δεκαετίες στις γηριατρικές παθήσεις, είναι οι βασικές παράμετροι βάσει των οποίων η «Ευαγγελίστρια» συγκαταλέγεται σήμερα στις Κλινικές με τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη, σε αυτόν τον τομέα.

Το πληρέστερο πακέτο ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών

Η Κλινική «Ευαγγελίστρια» προσφέρει 24ωρη περίθαλψη και φροντίδα ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων. Δεν πρόκειται για ακόμα ένα γηροκομείο όπου φιλοξενούνται ηλικιωμένοι, αλλά μια εξειδικευμένη Κλινική με έμφαση στην ασφάλεια, στην αξιοπρέπεια και στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών που χρειάζονται καθημερινή νοσηλεία και φροντίδα, προσφέροντας το πληρέστερο πακέτο παροχών για τους ασθενείς.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως όλες οι απαραίτητες εξετάσεις πραγματοποιούνται εντός της κλινικής, χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά των ασθενών σε άλλα διαγνωστικά κέντρα.

Στην κλινική λειτουργεί υπερσύγχρονο εργαστήριο για αιματολογικές, βιοχημικές και ανοσολογικές εξετάσεις, ενώ υπάρχει και ακτινολογικό εργαστήριο, το οποίο υποστηρίζει – πέραν των ακτινογραφιών – υπερήχους σώματος και triplex καρδιάς. Για τη βέλτιστη φροντίδα των ασθενών μας, έχουμε στελεχώσει την κλινική με έμπειρους ιατρούς, παθολόγους, καρδιολόγο και νευρολόγο, εξειδικευμένους στα γηριατρικά περιστατικά. Επίσης, στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται ειδικός διατροφολόγος και φυσικοθεραπευτής. Επιπρόσθετα, υπάρχει και σταθερή συνεργασία με ουρολόγο, νεφρολόγο, χειρουργό κ.ά., αλλά και με τις Γενικές Κλινικές «Θεραπευτήριο Αθηνών» και «Hospitality», για περισσότερες ειδικότητες ή και έκτακτα περιστατικά. Οι κλινικές «Θεραπευτήριο Αθηνών» και «Hospitality» είναι κοινής ιδιοκτησίας με την «Ευαγγελίστρια», με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή στους ασθενείς τους.

«Η Ευαγγελίστρια, με την πολυετή πορεία και την εμπειρία της στο χώρο της υγείας, άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία ενός δικτύου τριών κλινικών, που εγγυώνται την καθημερινή υποστήριξη των ασθενών τους από περισσότερες και σαφώς πιο ποιοτικές υπηρεσίες νοσηλείας και φροντίδας. Αυτή ακριβώς είναι και η πυξίδα μας: ποιότητα και ασφάλεια, πάνω σε ένα ασθενοκεντρικό μοντέλο υπηρεσιών, με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά», δηλώνει σχετικά η Γενική Διευθύντρια των τριών κλινικών, κα Βανέσα Δεληχρήστου.

Διαμονή με πρώτη μέριμνα την ποιοτική καθημερινότητα των ασθενών

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της καθημερινότητας των ασθενών μας. Μέριμνά μας είναι πάντα η άνετη και η άριστη διαμονή τους στην κλινική. Όλα τα δωμάτια αλλά και κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται σχολαστικά, σε καθημερινή βάση.

Μεγάλη προσοχή δίνουμε και στην καθημερινή σίτιση, καθώς έχουμε φροντίσει η κουζίνα μας να φτιάχνει καθημερινά υγιεινά και ισορροπημένα γεύματα, με φρέσκα υλικά και σπιτικές συνταγές! Την προσπάθειά μας συνδράμει και διαιτολόγος-διατροφολόγος, ο οποίος  δημιουργεί εξιδεικευμένα διαιτολόγια, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Τι μας ξεχωρίζει

Συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή και ιατρού-χειρουργού Γρηγόρη Γεωργιάδη, ο οποίος εγκαινίασε τη λειτουργία της Κλινικής το 1953, συνεχίζουμε να πορευόμαστε με αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στους κανόνες ηθικής, δεοντολογίας, και με σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε ασθενή. Σκοπός μας είναι οι ασθενείς μας να λαμβάνουν εξειδικευμένη φροντίδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που συνδυάζουν τη γνώση με την ενσυναίσθηση.

Η εμπιστοσύνη των συγγενών χιλιάδων ασθενών μέσα στις δεκαετίες λειτουργίας μας, επιβεβαιώνουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και της πολύπλευρης φροντίδας στους ασθενείς μας.

H Kλινική «Ευαγγελίστρια» είναι εδώ για εσάς, όχι γιατί ανακάλυψε ευκαιριακά κάποια ανάγκη στις υπηρεσία φροντίδας χρόνιων πασχόντων, αλλά γιατί διατηρεί τον σταθερό προσανατολισμό της πυξίδας της στην ποιοτική φροντίδα  ασθενών με συγκεκριμένες ανάγκες, εγγυώμενη την ασφαλή και αξιοπρεπή νοσηλεία τους.

Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία που μπορεί να προκαλέσει η εισαγωγή του συγγενή σας σε κλινική φροντίδας χρόνιων νοσημάτων, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ακούμε προσεκτικά όλους τους προβληματισμούς σας και «απαντάμε» σε όλες τις ανησυχίες σας με ασθενοκεντρικό ενδιαφέρον και επαγγελματισμό. Με την εμπειρία χιλιάδων ασθενών , σας διαβεβαιώνουμε πως η ασφάλεια και η αξιοπρεπής διαβίωση των αγαπημένων ανθρώπων σας είναι εξασφαλισμένη και πως βρίσκονται σε χέρια έμπειρων ειδικών, κάθε στιγμή.

Είμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε μαζί την καλύτερη λύση για τον δικό σας άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 21 0864 1210. Η Κλινική Ευαγγελίστρια βρίσκεται στην οδό Πυθίας 24, Πλατεία Κυψέλης , Αθήνα.

Εναλλακτικά επισκεφθείτε:  

Website | Facebook | Instagram

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη