Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Be-Live: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για τον COVID-19 στους Δήμους Αν. Σάμου και Φούρνων

Η Βe-Live βρέθηκε στους δήμους Ανατολικής Σάμου και Φούρνων προσφέροντας δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον COVID-19, το Σάββατο 26/09.

Φόρμα Εγγραφής
kalogirou

Με πρωτοβουλία του Ιατρού Μαιευτήρα – Γυναικολόγου, κ. Βασίλη Κελλάρη, ο οποίος είναι συνιδρυτής, μαζί με τον Ιατρό Μαιευτήρα – Γυναικολόγο κ. Χάρη Χηνιάδη, του μη κερδοσκοπικού σωματείου BE-LIVE, σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, προληπτικές δειγματοληψίες για τον COVID-19, σε εργαζόμενους του Δήμου.

Αντίστοιχη δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Δήμο Φούρνων καθώς η Be-Live πραγματοποίησε προληπτικές δειγματοληψίες για τον COVID-19, σε 60 εργαζόμενους του Δήμου και σε πολίτες.

120219154 996939674064059 1644890976300114781 n

“H Be-Live υλοποίησε μια σημαντική δράση στη Σάμο και τους νήσους Φούρνους. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό SARS-CoV-2 PCR τεστ στους κατοίκους των δυο νησιών. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και η βοήθεια και φιλοξενία συγκινητική. Ευχαριστούμε θερμά τους δημάρχους Ανατολικής Σάμου και Φούρνων-Κορσεων, τους συνεργάτες τους και φυσικά τους χορηγούς μας: το Νοσοκομείο Μητέρα ,τα εργαστήρια AT GENOME, το Doryssa Hotel & Resorts και τους φίλους της Be-Live, που βοήθησαν στην ασφαλή διεκπεραίωση της δράσης μας” αναφέρουν οι άνθρωποι της Be-Live.

Με πλήρη σεβασμό στα Προσωπικά δεδομένα και με μεγάλη χαρά η Be-Live ενημέρωσε ότι όλες οι δειγματοληψίες που έλαβαν χώρα στους Δήμους Ανατολικής Σάμου και Φούρνων είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Οι απαντήσεις θα αποσταλούν στους Δήμους για να γίνει η παραλαβή τους από τους ενδιαφερόμενους.

userBannerNew

userBanner201901

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts