HOSPITALity: Υγεία κοντά μας – Υγεία στη γλώσσα μας

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 10:51

Η Γενική Κλινική HOSPITALity είναι μία ιδιωτική κλινική που καλύπτει όλες τις ανάγκες των πολιτών στη Υγεία και την περίθαλψη, σε σύγχρονες, πρότυπες εγκαταστάσεις, στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Λεμεσού 39-41, στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών.

hospitality 12 copy copy

Το όραμα μας

Με πολυετή εμπειρία στην ηγεσία της Ειδικής Παθολογικής Κλινικής «Ευαγγελίστρια» και μετά το απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα της Γενικής Κλινικής «Θεραπευτήριο Αθηνών», ο Κώστας Γεωργιάδης δεν χρειαζόταν ακόμα ένα όραμα για να προχωρήσει στο νέο του επιχειρηματικό σχέδιο στο χώρο της υγείας, αλλά ακόμα μια εμπνευσμένη ιδέα, από εκείνες που χαρακτήρισαν όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία, σε κάθε της μονοπάτι.

Εντοπίζει τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μέσα στη διαρκώς μεταβαλλόμενη παλέτα «χρωμάτων» στην Αθήνα της εποχής μας:

  • Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι του Κέντρου στερούνται ικανοποιητικής υγειονομικής κάλυψης στη γειτονιά τους.
  • Ανάμεσά τους, πολυπληθείς ξένες κοινότητες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας της χώρας μας.

Διαπιστώνοντας αυτή τη διττή ανάγκη, αναζητά τη λύση της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και με τις μεθόδους ιατρικής κάλυψης των ξένων κοινοτήτων σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Κάπως έτσι ήρθε στη ζωή μας η HOSPITALity, με τίτλο και ουσία... δύο σε ένα: η ελληνική φιλοξενία παντρεμένη με τη σύγχρονη παγκόσμια ιατρική.

hospitality 11 copy

Υγεία κοντά μας

Μια κλινική ανοιχτή σε όλους, που προσφέρει τις υψηλότερες δυνατές ιατρικές, διαγνωστικές και νοσηλευτικές, υπηρεσίες στα Πατήσια, καλύπτοντας τις ανάγκες των κατοίκων ενός μεγάλου αστικού συγκροτήματος της μητροπολιτικής Αθήνας, έτσι ώστε ασθενείς και συγγενείς μην είναι πια υποχρεωμένοι να μετακινούνται χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους.

Υγεία στη γλώσσα μας

Παράλληλα, η HOSPITALity είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες που προκύπτουν από την πολυπολιτισμικότητα της περιοχής, μιας περιοχής που είναι πια ένα διεθνές σταυροδρόμι, με την ελληνική κουλτούρα να υποδέχεται, να αποδέχεται, να συντροφεύει και να συντροφεύεται από ολόκληρο τον πλανήτη.

Η HOSPITALity είναι μια κλινική που συνεργάζεται με όλες τις κοινότητες της πόλης και που μιλά για την υγεία σε όλες τις γλώσσες, όπως και οι εργαζόμενοί της. Ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ενημερώνουν τον κάθε ασθενή για την υγεία του στη δική του γλώσσα και είναι δίπλα του για τον βοηθήσουν να διασχίσει τη δαιδαλώδη διαδρομή των διατυπώσεων, μια διαδρομή δύσβατη για τους Έλληνες, συχνά άβατη για τους ξένους.

Αυτό ακριβώς ήταν που άφησε ως παρακαταθήκη ο ιδρυτής της κλινικής, Κώστας Γεωργιάδης, βάζοντας τα θεμέλια για το τελευταίο μεγάλο εγχείρημα της ζωής του: Πρόσβαση στην υγεία για όλους, χωρίς αποκλεισμούς και χρώματα, μα με όλης της γης τα αρώματα!

hospitality 8

Ασθενοκεντρική φιλοσοφία

Στη HOSPITALity πρεσβεύουμε μια ασθενοκεντρική φιλοσοφία που στηρίζεται στην εξατομικευμένη κλινική φροντίδα και εξυπηρέτηση των ασθενών. Τόσο το ιατρικό όσο και το διοικητικό προσωπικό της HOSPITALity βρίσκεται πάντα δίπλα σας, έτοιμο να ακούσει και να κατανοήσει τις ανάγκες σας, προσφέροντας άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα υγείας.

Οι χρεώσεις μας επιτρέπουν την πρόσβαση κάθε πολίτη σε υψηλής ποιότητας ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ και όλα τα ταμεία που έχουν υπαχθεί σε αυτόν.

Υπηρεσίες / Τμήματα

Η HOSPITALity διαθέτει τα εξής τμήματα: Παθολογικό, Καρδιολογικό, Πνευμονολογικό, Ορθοπαιδικό, Γενικής Χειρουργικής και Κλινική Μελέτης Ύπνου.

Στα εξωτερικά ιατρεία της HOSPITALity λειτουργούν: Παθολογικό, Καρδιολογικό, Ορθοπαιδικό, Πνευμονολογικό, Νεφρολογικό, Νευρολογικό, Γαστρεντερολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό, Ογκολογικό, Πνευμονολογικό, Διαβητολογικό - Ενδοκρινολογικό, Ρευματολογικό, Χειρουργικό και Πλαστικής Χειρουργικής.

Στα απεικονιστικά τμήματα της HOSPITALity πραγματοποιείται πλήρης ακτινοδιαγνωστικός έλεγχος με τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, διενεργούνται ακτινογραφίες, υπέρηχοι σώματος, καρδιολογικοί υπέρηχοι, μαστογραφίες, μέτρηση οστικής πυκνότητας. Επιπλέον εξειδικευμένες εξετάσεις η Σπιρομέτρηση, το Τεστ Κοπώσεως και τα Holter Ρυθμού και Πιέσεως.

hospitality 4 copy

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεμεσού 39-41 (κάθετος Αχαρνών 209), Τ.Κ. 10446, Αθήνα
Τηλ.: 210 8663064
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website | Facebook | Instagram

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη