Φόρμα Εγγραφής
kontogiannis

Ταυτότητα: health4you

Ιδιοκτησία

logoHealthSolutions

Διεύθυνση Έκδοσης

Σανιδάς Νικόλαος

Δημοσιογραφική Ομάδα:

Δρ. Ηλιάνα Γιαννούλη
Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος
Νατάσα Ζώη, Group Content Coordinator


Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Υλοποίηση

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Το health4you γεννήθηκε από την κοινή ανάγκη του κοινού και των επιστημόνων υγείας για ένα νέο διαδικτυακό τόπο για την υγεία που απευθύνεται και στις δυο πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα, το health4you είναι ένα σύγχρονο portal υγείας που απευθύνεται στον επισκέπτη του διαδικτύου που θέλει να έχει πρόσβαση σε απλές, κατανοητές και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες που αφορούν την υγεία του.

Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχουν τη δυνατότητα για άμεση και εύκολη πρόσβαση σε επαγγελματίες υγείας. Το health4you αποτελεί για τον επιστήμονα υγείας πολύτιμο εργαλείο, ώστε να αναδεικνύει την επιστημονική του δραστηριότητα μέσω σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας.

Η επιστημονική συντακτική ομάδα, οι τεχνολογικές δυνατότητες, η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο της υγείας αποτελούν πολύτιμα εργαλεία της νέας αυτής ιστοσελίδας. Στο health4you πιστεύουμε ότι η ενδυνάμωση και η αξιοποίηση της σχέσης κοινού και επιστήμονα υγείας έχει ένα κύριο στόχο, την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας.

Το health4you είναι μέλος της Health Solutions, η οποία είναι εξειδικευμένη εταιρεία στο ιατρικό μάρκετινγκ με αποκλειστικό πεδίο δράσης τον χώρο των ιδιωτικών ιατρείων και των επιστημόνων υγείας. Η εταιρεία εξειδικεύεται και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ιατρικού μάρκετινγκ, επικοινωνίας, στρατηγικής και οργάνωσης των ιατρείων.

Τέλος, το health4you συνδέεται online με το www.newwoman.gr και το www.medicalblog.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το 212 1025092

userBanner201901

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts