Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, καλώντας τους Έλληνες να δώσουν ένα μάθημα αλληλεγγύης στον κόσμο!

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 08:42

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, ο Iσπανός, διεθνώς καταξιωμένος ηθοποιός, είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο σποτ- έκπληξη που ετοίμασαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα , στο πλαίσιο της εκστρατείας αλληλεγγύης «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου». Ο Μπαρδέμ συμμετέχει στο κοινωνικό μήνυμα, που θα μεταδίδεται τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, αποκλειστικά για το ελληνικό τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, μιλώντας ακόμα και στα ελληνικά.

«Εκατομμύρια άνθρωποι στην Ισπανία έφεραν μια επανάσταση με μια απλή κίνηση. Όσο δυσκολεύει η ζωή μας, τόσο μεγαλώνει η ευαισθησία μας για τον πόνο των άλλων. Τώρα αυτή η επανάσταση έρχεται και στην Ελλάδα». Αυτό δηλώνει ο ίδιος ο ηθοποιός αναφερόμενος στη γέννηση της εκστρατείας «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» στην Ισπανία και στον τεράστιο θετικό αντίκτυπο που είχε στην τοπική κοινωνία. Στην συνέχεια, ο Μπαρδέμ εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι και οι Έλληνες «θα δώσουν στον κόσμο ένα μάθημα αλληλεγγύης, βοηθώντας αυτούς που περισσότερο έχουν ανάγκη».

linkedInBannerH4Y

therapeftirioAthinon

hospitalityBanner2023

genesisBanner

evangelistriaBanner2023

EXPERTS

bannerH4Y 2020

bannerH4Y 2020

Με αποψη