Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Ανάπλαση δέρματος με τη χρήση Fractional Erbium Glass

Μπλιάμπτη Βενετία

Μπλιάμπτη Βενετία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
www.bliamptivenetia.gr

https://www.facebook.com/dermatologos.bliampti.venetia/ 

Το δέρμα είναι αυτό που καθημερινά δέχεται τις επιδράσεις τόσο από την έκθεση στο περιβάλλον όσο και από τις αλλαγές που υφίσταται το ίδιο το σώμα. Ανεπιθύμητες δερματικές καταστάσεις, όπως οι ραγάδες ή το μέλασμα, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με την εφαρμογή της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας Fractional Erbium Glass.

Φόρμα Εγγραφής
kontogiannis

Τρόπος Δράσης

Πρόκειται για την πρωτοπόρο τεχνολογία και ποιο εκλεπτυσμένη θεραπεία για την συνολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος. Η μοναδικότητά του Fractional Erbium Glass έγκειται στο ότι εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αφήνοντας ουσιαστικά ανέπαφη την επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις πολλαπλές μικροσκοπικές δέσμες laser, που αγγίζουν αντίστοιχες μικρές επιφάνειες του δέρματος, και διεισδύουν στο βαθύτερο στρώμα του χορίου, χωρις να τραυματίζουν το εξωτερικό στρώμα. Εκεί καταστρέφουν τα αλλοιωμένα κύτταρα, κινητοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος, με αποτέλεσμα είναι την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, και την αναπλήρωση του κατεστραμμένου ιστού, με νέο και απόλυτα υγιή.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της θεραπείας είναι η ομοιομορφία της εφαρμογής, καθώς διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία, με την οποία κάθε μικροδέσμη laser εκπέμπεται από πολλαπλές ξεχωριστές οπτικές ίνες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απόλυτα ελεγχόμενη δράση, αφού μετά την θεραπεία δεν είναι εμφανείς οι συνήθεις - σε άλλες περιπτώσεις - "κουκκίδες" πάνω στο δέρμα.

Η ακρίβεια προσδίδει και τη μέγιστη ασφάλεια καθιστώντας τη θεραπεία την καταλληλότερη για την εφαρμογή της σε απαιτητικές περιοχές του σώματος, όπως στο λαιμό, στα χέρια και στο στήθος.

Ανάλογα με το πρόβλημα αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, μπορεί να απαιτηθούν από 3 έως 7 συνεδρίες, με μεσοδιαστημα 3 έως 6 εβδομάδων, ενώ ήδη από την πρώτη συνεδρία φαίνονται τα ευεργετικά αποτελέσματα, και η βελτίωση θα είναι όλο και ποιο εμφανής μέσα στους επόμενους μήνες.

Μετά τη θεραπεία

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας εμφανίζεται ερυθρότητα και ήπιο οίδημα, αλλά η άμεση εφαρμογή ειδικού cooler roller, ελαχιστοποιεί τις πρώτες ενοχλήσεις, οι οποίες εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες. η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Τέλος αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερο προσιτό κόστος της θεραπείας.

Ενδείξεις - Αποτελέσματα

Το Fractional Erbium Glass είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση

ουλών από ακμή, μετεγχειρητικών ουλών, λεπτών ρυτίδων,

αλλοιώσεων του τόνου και της υφής του δέρματος, αναγκών ανάπλασης σε λαιμό, στήθος και χέρια, διεσταλμένων πόρων, πανάδων και ραγάδων.

Όλες αυτές οι ανεπιθύμητες καταστάσεις επιδέχονται τη μέγιστη θεραπευτική αποκατάσταση καθώς επιτυγχάνεται πλήρης αναδόμηση σε όλο το πάχος του δέρματος. Η πλέον, όμως αξιοσημείωτη δράση είναι στις πανάδες και στις ραγάδες. Άλλωστε το Fractional Erbium Glass είναι η μοναδική θεραπεία με σύστημα LASER η οποία έχει την επίσημη έγκριση του FDA για την αντιμετώπιση των ραγάδων.

Bookmark and Share

Κλείστε ραντεβού με την γιατρό!

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!

userBanner201901

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts