Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

4D VASER LIPO: Το μυστικό των σταρ για ένα τέλειο γραμμωμένο σώμα

Αθανασίου Αθανάσιος

Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος MD PhD
Πλαστικός Χειρουργός
Μετεκπαιδευθείς London Clinic UK & Beverly Hills California
Ιδρυτής ABH Medical Group
www.athensbeverlyhills.com

Το λίπος στην κοιλιά και τα «ψωμάκια» στους γοφούς είναι εφιάλτης για κάθε γυναίκα ή άνδρα. Αν οι δίαιτες και η άσκηση δεν σας ικανοποιούν ή δεν τις συνηθίζετε και θέλετε μια πιο δραστική λύση, η πλαστική χειρουργική σας προσφέρει την πιο γρήγορη μέθοδο λιποαναρρόφησης!

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

Δείτε χαρακτηριστικές περιπτώσεις πριν και μετά

Η τελευταία και πιο εντυπωσιακή εξέλιξη στη λιποαναρρόφηση ονομάζεται 4D VASER LIPO. Με μέθοδο αυτή αφαιρούμε το ανεπιθύμητο λίπος από τα σημεία που θέλουμε δημιουργώντας, παράλληλα, γραμμώσεις, σύσφιξη και κοιλιακούς, δίνοντας έτσι την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος! Μέσω ραδιοσυχνοτήτων, δημιουργούμε πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης που ομογενοποιεί-ρευστοποιεί το λίπος.

43

Το σώμα σμιλεύεται µε λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι μπορούμε να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα, ώστε να διαμορφώσουμε το σχήμα και τη γράμμωση που θέλουμε, που για να το πετύχει μια γυναίκα ή ένας άνδρας χρειάζεται ειδική γυμναστική και διατροφή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει γρήγορα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα, ενώ από το νοσοκομείο μπορεί να βγει ακόμα και την ίδια ημέρα, φορώντας ειδικό κορσέ.

Δείτε χαρακτηριστικές περιπτώσεις πριν και μετά

Που εφαρμόζεται; Στην κοιλιακή χώρα, σε έσω & έξω μηρούς, γόνατα, γάμπες, γλουτούς, ισχία, βραχίονες, στήθος και πλάτη, ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή της στην περιοχή του πιγουνιού (διπλοσάγονο), των κάτω βλεφάρων, αλλά και για ενίσχυση των ζυγωματικών.

Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD
Πλαστικός Χειρουργός
Μετεκπαιδευθείς London Clinic UK & Beverly Hills California
Ιδρυτής ABH Medical Group

42

 
Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες,
επικοινωνήστε με το Athens Beverly Hills πατώντας εδώ.
Bookmark and Share

Κλείστε ραντεβού με τον γιατρό!

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts