Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018

Επωφεληθείτε άμεσα από την προσφορά της Medica για αποτρίχωση με το καλύτερο laser της αγοράς

Η τριχοφυΐα συνοδεύεται πάντα από τον προσδιορισμό «ανεπιθύμητη» και καθόλου τυχαία. Κακοσμία, ερεθισμοί και μελάχρωση στην περιοχή είναι τα κυριότερα προβλήματα που δημιουργούνται. 

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

Εάν λοιπόν, αποφασίσατε πως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε, ακολουθεί η δελεαστικότερη προσφορά της αγοράς με τη σφραγίδα του σύγχρονου Πολυιατρείου Medica. Ανώδυνη εφαρμογή, μόνιμο αποτέλεσμα και το πιο ασφαλές μηχάνημα της αγοράς, θα σας χαρίσει βελούδινο δέρμα μια για πάντα.

Ποιοι είμαστε;

Το Πολυιατρείο Medica είναι ένα σύγχρονο ιατρικό κέντρο στον Άγιο Στέφανο, με συνεργάτες αξιόλογους ιατρούς.

Εδώ λειτουργεί δερματολογικό τμήμα εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα για το πρόσωπο και το σώμα σας.

Η σημασία του μηχανήματος

Το δερματολογικό τμήμα του Πολυιατρείου Medica διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας laser Αλεξανδρίτη της Candela για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. To GentleLase Pro του οίκου Candela Laser Corporation αποτελεί την εξέλιξη στη laser αποτρίχωση.

Πιο συγκεκριμένα η Laser αποτρίχωση με το GentleLase Pro επιτυγχάνεται μέσω του φαινόμενου της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Το μηχάνημα εκπέμπει δέσμη φωτός σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, η οποία διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από τη μελανίνη του θυλάκου με αποτέλεσμα την καταστροφή του αφήνοντας την γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η επιδερμίδα προστατεύεται μέσω μηχανισμού δυναμικής ψύξης, όπου ψυκτικό υγρό (cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα ψύχοντας τα ανώτερα στρώματά της. Έτσι επιτυγχάνεται προστασία και παράλληλα τοπική αναισθησία.

Προσφορά

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείτε να εξασφαλίσετε αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη της Candela στο μπικίνι και τις μασχάλες έναντι 49€ για την κάθε συνεδρία.

Φέρνοντας έναν ακόμη οικείο σας, εξασφαλίστε έκπτωση 20%, δλδ. η κάθε συνεδρία θα είναι 39€ για τον καθένα.

Επίσης, κάνοντας κράτηση για την αποτρίχωση, εξασφαλίζετε 20% επιπλέον έκπτωση σε κάθε άλλη υπηρεσία Αισθητικής Δερματολογίας.

Κλείστε άμεσα το rdv σας εδώ ή καλέστε μας στο 210 8004740 επωφεληθείτε από τη μεγάλη αυτή προσφορά του πολυιατρείου Medica

Bookmark and Share

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts