Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017

Diamonds are forever! Λάμψτε αυτές τις γιορτές με τη βοήθεια της δερμοαπόξεσης

Τίποτα δεν αποκαλύπτει ένα λαμπερό, φωτεινό και φρέσκο δέρμα καλύτερα από έναν βαθύ καθαρισμό, άλλωστε ένας καλός καθαρισμός πρέπει να προηγείται της οποιασδήποτε άλλης θεραπείας, προκειμένου η επιδερμίδα να είναι σε θέση να απορροφήσει στο έπακρο τα θρεπτικά συστατικά που θα της εφαρμοστούν.

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

Ένας σωστός και βαθύς καθαρισμός όμως είναι περισσότερο ιατρική υπόθεση και εδώ ακριβώς έρχεται η δερμοαπόξεση με διαμάντια, για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να κάνει το δέρμα σου να ακτινοβολεί, απαλλαγμένο από κάθε τι περιττό. Εν όψει των εορτών λοιπόν, φρόντισε από τώρα για ένα καθαρό και περιποιημένο δέρμα, ώστε όλοι να σε ρωτούν πως είσαι τόσο λαμπερή στο ρεβεγιόν.

Η διαδικασία

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με ειδικές κεφαλές κομμένες με βιομηχανικό διαμάντι, οι οποίες περιστρέφονται με ταχύτητα αφαιρώντας αναίμακτα και εντελώς ανώδυνα τις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος και απομακρύνοντας τους ρύπους και το σμήγμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αφενός η επιδερμίδα να καθαρίζεται σε βάθος από κάθε περιττό στοιχείο και αφετέρου να κινητοποιούνται οι μηχανισμοί επούλωσης του οργανισμού, που δίνουν «εντολή» στους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι το δέρμα παρουσιάζεται σαφώς πιο φωτεινό, φρέσκο και νεανικό, χωρίς ανοικτούς πόρους και θαμπάδα, αλλά ταυτόχρονα γίνεται πιο σφριγηλό και ελαστικό με καλύτερη και πιο ομοιόμορφη υφή.

Με τα νέα μηχανήματα δερμοαπόξεσης δε η όλη διαδικασία δεν περιορίζεται μόνο στην αφαίρεση των εξωτερικών στοιβάδων και την απομάκρυνση των ρύπων, αλλά παράλληλα «εκτοξεύονται» στο δέρμα ουσίες που προάγουν την ενυδάτωση, την αποτοξίνωση, τη σύσφιξη και την ανάπλασή του, όπως υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικοί παράγοντες, λευκαντικές ουσίες κλπ. Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του προσώπου, εν συνεχεία εφαρμόζεται ειδική μάσκα με ενυδατική, επανορθωτική και αναπλαστική δράση για την επίτευξη ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά ευχάριστη και συνήθως συστήνονται 2-3 συνεδρίες με απόσταση 21 ημερών μεταξύ τους, για ένα συνολικό πρωτόκολλο θεραπείας.

Η δερμοαπόξεση συστήνεται να πραγματοποιείται συνδυαστικά με τις περισσότερες θεραπείες προσώπου, καθώς συμπληρώνει και μεγεθύνει τα αποτελέσματά τους, αλλά και μόνη της ως ο πιο σωστός και αποτελεσματικός τρόπος για μία καθαρή και φωτεινή επιδερμίδα.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο MD, Πλαστικό Χειρουργό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.regen.gr και www.drmegapanos.gr

Bookmark and Share

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts