Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017

Πάστα αμυγδάλου,ένα μυστικό ομορφιάς που περιμένει να το ανακαλύψετε

Τα βρεγμένα σε νερό αμύγδαλα που γίνονται πουρές είναι μια εξαιρετική μορφή ενυδάτωσης, ειδικά τώρα που το κρύο απειλεί την επιδερμίδα μας.

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μουλιάσετε τα αμύγδαλα αποβραδίς σε νερό και την επόμενη ημέρα είναι έτοιμα για να φτιάξετε την πάστα σας.

Μια απλή συνταγή που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα μας είναι να απλώνετε την πάστα του αμύγδαλου σε καθαρό πρόσωπο πολύ συχνά και θα δείτε πως το δέρμα θα γίνει απαλότερο και θα αποκτήσει βελτιωμένη όψη. Αυτό συμβαίνει καθώς τα εμποτισμένα αμύγδαλα επισκευάζουν τους κατεστραμμένους ιστούς του δέρματος και επιταχύνουν το σχηματισμό νέων κυττάρων.

Επίσης η βιταμίνη Ε που περιέχει ο ξηρός καρπός θα εξαλείψει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες από το σώμα σας, προστατεύοντας το δέρμα από την γερασμένη όψη και την θαμπάδα.Θυμηθείτε πως η πάστα από εμποτισμένα αμύγδαλα αποτελεί φυσικό προϊόν απολέπισης για το πρόσωπο αλλά και το υπόλοιπο σώμα. Μπορείτε να προσθέσετε γάλα, λεμόνι ή μέλι και να εμπλουτίσετε τη φυσική συνταγή.

Η πάστα αμυγδάλου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στην περίπτωση που υπάρχουν εξανθήματα ή σκασίματα καθώς ανακουφίζει από τον κνησμό και τον ερεθισμό. Σε αυτή την περίπτωση όμως καλύτερα να συμβουλευθείτε δερματολόγο καθώς μπορεί να υπάρχει φλεγμονή που χρειάζεται θεραπεία.

Bookmark and Share

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts