Η συμβουλή της ημέρας

Η κουζίνα είναι το σημείο εκείνο του σπιτιού που χρησιμοποιείται καθημερινά και πολλές φορές μέσα στην ημέρα, γεγονός που σημαίνει πως χρειάζεται συνεχή τακτοποίηση και  σχολαστική καθαριότητα. Και πραγματικά δεν…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
Αν περνάτε πολλά βράδια ξάγρυπνοι και ταλαιπωρείσθε χωρίς προφανή λόγο, γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο κουρασμένους και άκεφους θα σας βρει η επόμενη ημέρα.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018
Οι ημέρες της νηστείας περιγράφονται με απομάκρυνση του κρέατος, των γαλακτοκομικών και αυγών από τη διατροφή. Ο οργανισμός θεωρητικά ωφελείται από τη μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων ζωικών λιπαρών.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
Δεν είναι εύκολο να καταναλώσουμε το ψωμί μέσα σε μια ημέρα, οπότε συχνά καταλήγουμε να το τρώμε μπαγιάτικο και την επόμενη ημέρα.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018
Αν συνηθίζετε να βάζετε τρόφιμα στην κατάψυξη (ωμά και μαγειρεμένα) και στη συνέχει απλά τα ξεχνάτε, καλό είναι να γνωρίζετε πως δεν μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα. Η κατάψυξη…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
Το γιαούρτι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώτε είτε όταν το χρησιμοποιείτε σαν κρέμα.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
Τα μανιτάρια αποτελούν μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή που αξίζει μια θέση στο τραπέζι σας καθώς αποτελούν εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και βιταμινών.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018
Η υγρασία βρίσκεται παντού στο σπίτι, ειδικά σε σημεία που δεν φθάνει τo φως του ήλιου και ο καθαρός αέρας. Υπάρχει λύση για να απομακρύνετε την υγρασία από σημεία όπως…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018
Οι ολόλευκες, μαλακές πετσέτες στο μπάνιο δίνουν μια υπέροχη αίσθηση μικρής καθημερινής πολυτέλειας και ας μην βρισκόμαστε σε δωμάτιο ακριβού ξενοδοχείου.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018
Αν οι ραγάδες σας ταλαιπωρούν, μπορείτε να τις μειώσετε με έναν απλό, οικονομικό τρόπο που βασίζεται σε φυσικά έλαια.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018
Η σωστή αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τα προϊόντα και φυσικά σας γλιτώνει από τη σπατάλη χρημάτων.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018
Tο 74% των Ελλήνων διαβάζει τα μέιλ του, πλοηγείται στα social media και στέλνει μηνύματα από το κινητό του πριν πάει για ύπνο. Το 58% ελέγχει το smartphone του αμέσως…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts