Η συμβουλή της ημέρας

Όπως κάθε προϊόν που εφαρμόζουμε στο δέρμα μας , έτσι και το αντηλιακό έχει ημερομηνία λήξης, γεγονός που σημαίνει πως δεν μπορεί να μας παρέχει επαρκή προστασία από την ηλιακή…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017
Αν σκέφτεστε τη βότκα μόνο παγωμένη ή μέσα σε ένα δροσερό cocktail, ήρθε η ώρα να τη γνωρίσετε και σαν καθαριστικό του σπιτιού σας.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
Τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι ένα συχνό πρόβλημα υγείας που εμφανίζεται πια ακόμη και σε ανθρώπους νεαρότερων ηλικιών. Πολύ συχνά αφήνει ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό και την υγεία μας. Υπάρχει, λοιπόν,…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017
Αν οι πατάτες που έχει αγοράσει έχουν πράσινο χρώμα σε μεγάλο μέρος της επιφάνειάς τους, δεν πρέπει να τις καταναλώσετε.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017
Δεν είστε η πρώτη ούτε η τελευταία πολυάσχολη γυναίκα με πάρα πολλές και σύνθετες υποχρεώσεις. Όλα γύρω σας απαιτούν ενέργεια, διάθεση και σίγουρα χρόνο.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
Όλοι έχουν υποστεί το επώδυνο τσίμπημα μιας τσούχτρας. Μια κατάσταση που δυστυχώς αυξάνεται θεαματικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου και κάνουν την εμφάνισή τους στις ελληνικές θάλασσες τα τρομακτικά ασπόνδυλα.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017
Για να καταφέρετε να διατηρήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μάλλινά σας μέχρι τον επόμενο χειμώνα, πρέπει να κρατήσετε καλά στο νου σας μερικές σημαντικές πληροφορίες.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017
Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τη μούχλα στο μπάνιο και ειδικά στην μπανιέρα που συγκεντρώνει μόνιμα υγρασία και ευνοεί την δημιουργία μούχλας σε πολλά σημεία.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017
Tρώμε λίγο παραπάνω, ίσως για κάποιες ημέρες υποκύπτουμε και χάνουμε το μέτρο. Οι γυναίκες όμως, δυστυχώς, έχουν το «προνόμιο» να παίρνουν βάρος εύκολα και αμέσως, μιας και ο οργανισμός μας…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι κάτοικοι του Βόρειου Ημισφαιρίου έρχονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη των κουνουπιών.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
Και όχι μόνο. Για να είμαστε ακριβείς, η έρευνα που ακολουθεί έγινε από επιστήμονες στη Σρι Λάνκα και αρχικά αφορά στο ρύζι.
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017
Aν ανήκετε σε αυτούς που ξεκινούν την μέρα τους με ένα φλιτζάνι τσάι, που τηρούν τους κανόνες του tea time με ευλάβεια ή πειραματίζονται συνεχώς με διάφορες ποικιλίες τσαγιού από…
Περισσότερα
Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

userBannerNew

userBannerVid

userBannerTravel

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts

facebook twitter youtubeSmall