Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017

Λάρισα: Καρκινοπαθής ζητά να τον κρατήσουν ζωντανό 5 μέρες για να πάρει η σύζυγός του τη σύνταξη

Μοιάζει σενάριο παλιάς ελληνική δραματικής ταινίας, όμως αποτυπώνει πολύ καθαρά το δράμα που ζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

Μία απίστευτη ιστορία που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την τραγωδία που βιώνουν οικογένειες που αφού χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου και κινδυνεύουν να χάσουν και τη σύνταξη λόγω του νέου νόμου που δεν επιτρέπει τη χορήγησή της σε χήρες κάτω των 55 ετών, αποκάλυψε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α Απόστολος Παπαπαρίσης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr,  εξιστόρησε την ιστορία ενός στρατιωτικού, που κατά τις πληροφορίες του ήταν από τα Τρίκαλα και πάλευε για έξι μήνες με τον καρκίνο. «Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών; Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε», είπε ο κ. Παπαπαρίσης.

 

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts