Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Η Merck επενδύει στον τομέα Γενικής Ιατρικής στην Ελλάδα

Η εταιρεία επεκτείνει τις εγχώριες επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τα παγκοσμίως καταξιωμένα φαρμακευτικά της σκευάσματα.

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

 Η Merck, μία εταιρεία ηγέτης στο χώρο των επιστημών και της τεχνολογίας, ενισχύει τη δυναμική παρουσία της στην Ελλάδα, επενδύοντας περαιτέρω στο εγχώριο επιχειρείν. Η εταιρεία αναπτύσσει νέο επιχειρηματικό μοντέλο για την περαιτέρω διείσδυση στον τομέα Γενικής Ιατρικής, και πιο συγκεκριμένα στις καρδιαγγειακές νόσους και τις παθήσεις του θυρεοειδή, με τα παγκοσμίως καταξιωμένα φαρμακευτικά σκευάσματα που διαθέτει, με δραστικές ουσίες βισοπρολόλη1 και νατριούχο λεβοθυροξίνη2 αντίστοιχα.

Πιστή στο όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω της ιατρικής επιστήμης και προσηλωμένη στις αξίες της για διασφάλιση της πρόσβασης των ασθενών στις θεραπείες που χρειάζονται, η Merck στην Ελλάδα προχωρά στη δημιουργία και στελέχωση ενός νέου, άρτια εκπαιδευμένου τμήματος, που αποτελείται από δώδεκα εξειδικευμένους ιατρικούς επισκέπτες, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για τη νατριούχο λεβοθυροξίνη και τη βισοπρολόλη.

«Η Merck αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, καθώς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1971 και σήμερα απασχολεί 70 εργαζόμενους, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της να προσφέρει απρόσκοπτα τα φαρμακευτικά της σκευάσματα στον Έλληνα ασθενή. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την περαιτέρω διείσδυσή μας στον τομέα γενικής ιατρικής και εξαιρετικά υπερήφανοι για την έναρξη της λειτουργίας του νέου τμήματος προώθησης», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοφινάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts