Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

«Έχασα τα περιττά κιλά όταν σταμάτησα να κάνω δίαιτα και ιδού πως»

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μια προσωπική κατάθεση της Jamie Mendell. Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα η οποία δεν είχε φοβερό πρόβλημα βάρους, μα δεν αισθανόταν καλά με το σώμα της και πάλευε συνεχώς να χάσει τα περιττά κιλά και να γίνει το skinny κορίτσι που πάντα ονειρευόταν.

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

Στα ειλικρινή της λόγια σίγουρα θα βρείτε κάτι με το οποίο θα ταυτιστείτε αν παλεύεται κι εσείς με το βάρος σας, έχοντας πατήσει pause στη ζωή σας.«Έκανα την πρώτη μου δίαιτα όταν ήμουν 17 ετών. Αν και είχα ένα υγιές σώμα, άρχισα να παρατηρώ ότι αυτό σιγά σιγά άλλαζε- το στήθος μου γινόταν μεγαλύτερο, τα μπράτσα μου άρχισαν να χαλαρώνουν και οι γοφοί μου να ανοίγουν – με είχε πιάσει φόβος. Μέχρι τότε υπερηφανευόμουν για το πολύ λεπτό, αθλητικό σώμα μου. Όλη η αυτοπεποίθησή μου είχε «τοποθετηθεί» στο βάρος μου.

Για τα επόμενα δέκα χρόνια, άρχισε μια μάχη για να διατηρήσω το βάρος μου. Έκανα συνεχώς δίαιτα και μετά τη στέρηση έπεφτα με τα μούτρα στο φαγητό. Το βάρος μου είχε απίστευτες διακυμάνσεις και τελικά άρχισα να παχαίνω.

Η συνέχεια στο newwoman

Bookmark and Share

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts