Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017

Τι μπορεί να κάνει το λεμόνι, ο κουρκουμάς και η αλόη στις ουλές;

Μήπως έχετε υιοθετήσει την κακή συνήθεια να σπάτε τα σπυράκια σας; Αν και πολλοί έφηβοι έχουν τη τάση να συμπεριφέρονται με «εχθρότητα» απέναντι στο δέρμα τους , αυτή η τακτική έχει ακριβό τίμημα για την υγεία του δέρματός τους.

Φόρμα Εγγραφής
Anastasopoulos

Οι ουλές που θα δημιουργηθούν θα είναι ορατές για πολλά χρόνια και θα χρειαστεί επιμονή για την εξάλειψή τους .Οριστική λύση μπορεί να δώσουν μόνο τα μηχανήματα που δημιουργούν απόξεση στο δέρμα.Παρόλα αυτά υπάρχουν και φυσικά συστατικά που βοηθούν να μειωθούν οι ουλές στο πρόσωπο με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει κανείς έχει υπομονή και επιμονή.

Το λεμόνι

Είναι φυσικό λευκαντικό, μειώνει την όψη των δυσχρωμιών και προσφέρει απολέπιση με αποτέλεσμα νέα – υγιή κύτταρα να εμφανίζονται στην επιδερμίδα. Απλώστε τοπικά χυμό από φρέσκο λεμόνι, αφήστε το για περίπου 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τον ήλιο για τουλάχιστον μια ώρα, ειδικά το καλοκαίρι και οπωσδήποτε απλώστε το αντηλιακό σας. Εφαρμόστε τη θεραπεία 2 φορές την ημέρα μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η συνέχεια στο newwoman

Bookmark and Share

userBanner201801

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts