Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017

Τροφές που απομακρύνουν τη νικοτίνη από τo σώμα μας

Ασφαλώς όλοι ξέρετε πόσο κακό σας κάνει το κάπνισμα όπως γνωρίζετε και ότι η νικοτίνη, αργά αλλά σταθερά, μολύνει και προκαλεί ζημιά στους πνεύμονές σας. Η μοναδική και καλύτερη λύση για να ανατρέψετε την κατάσταση είναι φυσικά η διακοπή του καπνίσματος.

Φόρμα Εγγραφής
kalogridouBanner

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με υγιεινές τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας.

Μπρόκολο

Το κάπνισμα μειώνει τα επίπεδα της βιταμίνης C στον οργανισμό και το μπρόκολο σας βοηθάει να την αναπληρώσετε καθώς είναι λαχανικό πλούσιο σε βιταμίνη C.

Πορτοκάλια

Ως γνωστόν, ο χυμός πορτοκαλιού είναι πλούσιος σε βιταμίνη C. Η τακτική κατανάλωση πορτοκαλιών θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα μειώσει το στρες, το οποίο είναι πολλές φορές ένα ισχυρό κίνητρο για να ανάψετε το επόμενο τσιγάρο.

Ακτινίδια

Μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές βιταμίνης C, που όπως προαναφέραμε, είναι απαραίτητη για τον οργανισμό των καπνιστών.

Χυμός καρότου

Η νικοτίνη δεν αποβάλλεται εύκολα από τον οργανισμό και παραμένει στο σώμα σας για τρεις ημέρες. Ο χυμός καρότων πλούσιος σε βιταμίνες Α, C, Κ και Β έχει αποδειχθεί ότι είναι άκρως αποτελεσματικός στην απομάκρυνση της νικοτίνης από τον οργανισμό.

Bookmark and Share

userBannerNew

userBanner

userBanner

X
Οι ειδικοί απαντούν! Στείλε τη δική σου ερώτηση.

Experts